За мен

Необикновен Разделител - Нинка БГ.
Добре дошли в моя свят! Аз съм Нинка и споделям полезни съвети свързани със Сватба, Бременност, Отглеждане и Рецепти - Нинка БГ

Аз съм Нинка и споделям полезни съвети свързани със Сватба, Бременност, Отглеждане и Рецепти.

Добре дошли в моя свят!

Аз съм Нинка.

Интересувам се от всички типично женски неща – мода, грим, прически, спорт. Обичам дългите разходки сред природата, киното, театъра и класическата музика. Почитател съм на хубавата и стойностна храна. Също така, обичам да чета приказки за деца. Общо взето съм личност с много интереси.

Този сайт е моят начин да изразя себе си.

Обичам да готвя вкусни рецепти (особено на моя годеник) и да експериментирам с тях. Не обичам да ям всичко. Тук ще представя предпочитанията си за храни, които преоткривам и харесвам. Споделяйки моите вкусотийки, надявам се да ви почерпя с идеи за изненади и бързи и вкусни специалитети, които да сервирате на любимите си хора.

Тук ще се опитам да споделя моите разибрания за Сватба, Бременност, Отглеждане на дете и Рецепти по начина, по който аз ги виждам и разбирам,  Ще представя нещата, които аз съм преоткрила за себе си.

Темите обикновено са вкусни и разтоварващи…

Приятно разглеждане на сайта, ако имате въпроси, препоръки, предложения или пък просто искате да се свържете с мен, имайки идея, заповядайте.

П.С. – моля споделяйте в социалните мрежи това, което ви харесва и допада.

Благодаря!

Close Menu