Още, когато срещнах съпруга си за първи път знаех, че той е специален.

Предложението му за брак беше толкова емоционално и романтично за мен. А знам, че и той е бил развълнуван. Предложи ми в деня на моя Рожден ден. Като се замисля, за това как идеята се е създала в главата му, как е обмислял всяка част от предложението… това ме кара да се чувствам по особено приятен начин.

На 26-тия ми рожден ден се случи така, че бяхме в Лондон. Нямах представа за неговите намерения (да ми предложи брак), просто исках да направим нещо различно на този ден, беше моят ден и исках аз да реша как да го прекарам, като идеята ми беше да бъдем ние двамата на някое страхотно място. Е, да, ама не… Той от сутринта ми повтаряше как иска да отидем до Бъкингамския дворец на разходка. А вече бяхме ходили там.

Самата мисъл, че той решава къде да ходим на моя ден ме караше да се изнервям, а мъжът ми беше толкова настоятелен, че едва ли не, не ми остави избор. Навън беше студен февруарски ден, понагласих се, направих си грим, сложих си черен, лъскав клин, нова блуза, не че има значение, накрая сложих ботуши, палто и шапка и целия ми труд се скри.

Както и да е, та тръгнахме. Каза ми, че иска да отидем на рождения ми ден до Бъкингамския дворец, защото аз съм била неговата принцеса и няма как да не отида до там на връх рождения си ден. Това беше мило, но на мен въобще не ми се ходеше до там.

През целия път мрънках, бях толкова изнервена, а той не спираше да ме снима, когато преминавахме през кралските градини.

Сега, когато разглеждам снимките, на повечето съм смръщена, нали вървях с нежелание. А той просто е искал да запечати този така вълнуващ за нас ден.

Само ако знаех какво ми предстои, въобще нямаше да се държа така идиотски. Предполагам, че е бил притеснен, а аз с моето държание съм го притеснила още повече. Когато пристигнахме, застанахме пред Бъкингамския дворец, на мемориала на кралица Виктория и той извади селфи стика и пак взе да ни снима. WTF, цял ден снимки ли ще правим, помислих си аз.

Мъжът ми изведнъж поби крак и застана на едно коляно пред мен, държейки селфи стика в едната си ръка, а с другата се опитваше да отвори кутийка за бижута. А аз стоях безмълвна. Шок! Какво се случваше??

Когато отвори кутийката, от там се подаде прекрасен пръстен, а той развълнувано, с треперещ глас ме попита дали ще се омъжа за него. Отнякъде се дочу „хвала, хвала!“. Моите очи отдавна бяха насълзени, бях толкова развълнувана, толкова щастлива, неописуеми чувства. От устата ми се отрони през сълзи: “ Това истина ли е“? Той потвърди, а аз му казах „Да!“.

Сложи пръстена на ръката ми, беше наистина красив (1 голям диамант в средата и по 7 малки от двете му страни). Той сам го е избирал. Миличкият ми, колко ли се е притеснявал, искал е да ми хареса. Браво, любов моя, прекрасен избор!

Взел мой пръстен (който да подчертая, че изобщо не нося на въпросния пръст, тъй като ми е голям, но той от къде да знае Хаха) и с него отишъл в бижутерския магазин. А резултатът е красив пръстен, но голям, както се вижда и на снимката по-долу.

След това поправихме тази част от историята с големия пръстен и всичко вече беше, както трябваше да бъде.

Прегърнах го плачейки и исках завинаги да остана така, гушната, обичана, оценена. А моето настроение ли, ами, то рязко се промени Хаха. Изведнъж се превърнах в най-щастливата жена на света. Аз бях годеница, аз имах годеник.

Каква прекрасна и благозвучна дума е отредена в българския език за онзи така обичан мъж – годеник. А моят е единствен, той е неповторим. Нямах търпение да живеем, да дишаме, да вървим >заедно. Дали се чувствах глупаво с моето поведение по пътя към замъка? – да, определено.

Дали го обичам?- все повече и повече. Заради самия него, заради това, което е. Този ден се почувствах обичана, не заради пръстена, а заради усилията, които е положил, за да ме направи щастлива и окончателно да ми каже само с мисъл :“ Хей, ти си моята жена, ти си единствена, следващата година ще се оженя за теб„!

Този линк ще ви отведе до статия, която някой написа в онлайн благоевградски вестник. Разказва се за това, че този „красавец“, моят мъж ми е предложил брак. Цитирах определението за него от вестника, което разбира се не оспорвам. Въпросът е там, че не сме давали съгласие и информация на въпросния вестник.

Някой просто е свалил снимката от фейсбук и си е добавил текст. Много некоректно от ваша страна! Бяхме изумени, когато последваха обаждания до мъжа ми от негови приятели с думите“ От вестниците ли трябва да разбирам?“

Та, обясниха му къде какво пише, честитиха му, а ние бяхме все така изненадани. Та, зачудихме се, кой, какво, защо го е написал. Явно е някой, който симпатизира на мъжа ми. Така съдя по написаното. А имаше хора, които направо го изядоха с коментарите, толкова грозни думи бяха написали. Още веднъж да кажа на всички – Не, мъжът ми не е платил на вестника за тази статия и също така, не е давал информация.

Снимката беше достъпна до всички в интернет, а написаното относно как съм се почувствала и какво съм казала по време на предложението са измислица на автора. Авторе или авторке, благодарим ти за вниманието, но ако ни беше попитал/попитала, то написаното щеше да е истина. Както и да е, въпреки статията, въпреки снобските коментари заявявам, че никой не успя да развали хубавия ни ден.

Спомням си как след това се шегувах с него как го величаят, а за мен нищо не пише, можеше да кажат “ Хайде изгоря красавицата“, ама не, само за него е хахахаха, в кръга на шегата разбира се.

И така се прибрах вкъщи по-развълнувана от всякога, така удовлетворена от незабравимия си ден рожден. Прибрах се с размисли за това, което ни предстои следващата година – Сватба.

Facebook
Email
Print
Нинка БГ

Нинка БГ

Нинка споделя полезни съвети, свързани със Сватба, Бременност, Отглеждане и Рецепти.

Коментирай

Необикновен Разделител - Нинка БГ.
Необикновен Разделител - Нинка БГ.

За мен

Добре дошли в моя свят! Аз съм Нинка и споделям полезни съвети свързани със Сватба, Бременност, Отглеждане и Рецепти - Нинка БГ

Добре дошли в моя свят! Аз съм Нинка и споделям полезни съвети свързани със Сватба, Бременност, Отглеждане и Рецепти.

Необикновен Разделител - Нинка БГ.

Вземи безплатно!

"10-те неща, които всяка майка трябва да знае"

Необикновен Разделител - Нинка БГ.

Скорошни публикации

Сватба

Предложение за брак

Още, когато срещнах съпруга си за първи път знаех, че той е специален. Предложението му за брак беше толкова емоционално и романтично за мен. А

Към поста
Необикновен Разделител - Нинка БГ.

Социални Мрежи

Необикновен Разделител - Нинка БГ.
Close Menu